Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Leveren en monteren

Onze picknicktafels en parasols kunnen worden geleverd en gemonteerd. U kunt uw picknicktafel of parasol komen ophalen en zelf monteren of we kunnen deze komen bezorgen (en monteren). Als het in een openbare ruimte geplaatst wordt kunnen we deze voor u verankeren zodat deze niet gestolen kan worden. Montage kan eventueel in samenwerking met vrijwilligers om kosten te besparen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Horeca parasols

De meest degelijke en stevige parasols voor op uw terras. Of u nu een ronde, vierkante, zweef- of muurparasol zoekt: wij helpen u graag verder! We hebben een uitgebreid assortiment professionele horecaparasols van Solero van een uitstekende kwaliteit.  

Levering van meubilair voor ons nieuwe terras naar wens!

8

Léon van der Pas op 30 juni 2021

Bedankt voor het leveren van de picknickbanken, hoekbank en parasols voor ons nieuwe terras. De levering en het contact was naar wens!... » Lees verder

Antraciet Basto Pro Vanaf €  2199,00
Prestige taupe Maestro Pro Vanaf €  1449,00
Parelwit Presto Pro Vanaf €  779,00
Fuero Pro zwart Fuerto Pro zweefparasol €  1499,00
Patio Pro vierkant Patio Pro Vanaf €  549,00
Lasagna Taupe Lasagna Pro €  649,00
Teatro Pro Parelwit Teatro Pro €  199,00
Zwart Sumblimo Pro Vanaf €  299,00
Vaticano Pro Vaticano Pro €  239,00

De beste parasols voor op uw terras. Of u nu een ronde, vierkante, zweef- of muurparasol zoekt: wij helpen u graag verder! Hier de meest geschikte horeca parasols voor u uitgezocht.