Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

» Terug naar overzicht

Regengoten

Prijzen vanaf €  179,00

Regengoten
 • Regengoten

  Regengoten

 • Regengoten terras

  Regengoten terras

 • Regengoten Prostor Pro

  Regengoten Prostor P

 • Regengoten terras

  Regengoten terras

 • Regengoten

  Regengoten

 • Regengoot bevestiging

  Regengoot bevestigin

 • Aluminium buizen in regengoten

  Aluminium buizen in

 • Solero regengoot

  Solero regengoot

 Download productgegevens

 

Regengoten

Als er na een warme zomerdag zomaar een bui valt, is dat natuurlijk niet al te fijn voor uw gasten. De Solero O’Bravia-doeken zijn van zichzelf al waterafstotende doeken, waardoor je bij een bui droog blijft onder het doek, maar het doek is  als het ware een paraplu en zo valt het water langs de zijkanten van de parasol af, waardoor uw gasten alsnog nat worden. Maar daar is een oplossing voor bedacht: regengoten.

Regengoten zijn stroken PVC die in een aflopende U-vorm bevestigd kunnen tussen twee parasols, zodat het water van de parasols in de goten valt en dan (bij voorkeur) naar buiten loopt. Zo kunt u een veel groter gedeelte van uw terras drooghouden en kunnen uw gasten nog langer genieten!

 

Bevestiging

PVC doekgoten worden gemonteerd door middel van een systeem met klikgespen die op de baleinen van de parasols geschroefd worden.

Langs de lange zijdes worden lichtgewicht aluminium buizen in de goot geschoven die ervoor zorgen dat de goot mooi strak blijft hangen. De breedte van deze goten is maximaal 60 cm. 


Voor de Prostor Pro zijn er doekgoten die werken door middel van een rits.

Deze zijn verkrijgbaar in 2 lengtes: 250cm of 300cm in hetzelfde materiaal en kleur van uw parasoldoek.

 

Kleur

De parasol doeken, gemaakt van Solero O’Bravia doek, en de regengoten, gemaakt van PVC, zijn twee verschillende materialen, en dus is een klein kleurverschil onvermijdelijk. Daarnaast heeft het PVC ook nog een lichte glans omdat het geplastificeerd is.

De kleuren zwart, antraciet, taupe en naturel zijn geselecteerd, die het best overeenkomen met de doeken, zodat het verschil zo klein mogelijk is.

Prijzen Regengoten

300 cm €  179,00
Zwart, grijs, taupe en naturel
330 cm €  220,00
Zwart, grijs, taupe en naturel
400 cm €  239,00
Zwart, grijs, taupe en naturel
500 €  299,00
Zwart, grijs, taupe en naturel

Parasols bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.