Wat klanten zeggen:

Kleuren picknicktafels

De meeste kunststof picknicktafels zijn leverbaar in meerdere kleurstellingen. Zie de pagina kleuren picknicktafels voor een overzicht van de mogelijke kleurstellingen.

» Kleuren picknicktafels

Parasols

Een parasols bij uw picknicktafel? UwParkmeubilair verkoopt duurzame parasols van Solero.     parasol

Klik hier

 

Parkmeubilair showtuin

We hebben een aantal stalen, houten en hardhouten picknicktafels uitgestald staan in onze showtuin. Zo kunt u de picknicktafels uitproberen en duidelijk de verschillen tussen de houten picknicktafels zien. Ook onze tuinbanken en degelijke tuinbanken staan hier uitgestald. Kom gerust eens langs of neem contact op voor meer informatie. 


Showtuin

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Kunststof tuintafels

Onze kunststof tuintafels zijn vervaardigd van gerecycled plastic. De tafels zijn splintervrij en onderhoudsvrij: af en toe de bank met een sopje afnemen is voldoende. De tafels zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben gegarandeerd een lange levensloop. Keuze uit meerdere kleurstellingen.

Neem gerust contact met ons op voor antwoorden of advies. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.


perfect, zeker aan te bevelen

10

Tevreden klant op 13 maart 2018

Ik heb bedrijf via internet gevonden. Afgelopen jaar tuintafel Lena gekocht. Elke afmeting is mogelijk. Goede kwaliteit, degelijk. Goede service, persoonlijk, prettig contact. Tafel werd netjes geleve... ยป Lees verder

Canvas tafel Tuintafel Canvas Vanaf €  950,00
Tuintafel london bruin Tuintafel london Vanaf €  633,00
Tafel Cross Vanaf €  642,00