Wat klanten zeggen:

Kleuren picknicktafels

De meeste kunststof picknicktafels zijn leverbaar in meerdere kleurstellingen. Zie de pagina kleuren picknicktafels voor een overzicht van de mogelijke kleurstellingen.

» Kleuren picknicktafels

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Picknicktafels showtuin

We hebben een aantal stalen, houten en hardhouten picknicktafels uitgestald staan in onze showtuin. Zo kunt u de picknicktafels uitproberen en duidelijk de verschillen tussen de houten picknicktafels zien. Ook onze tuinbanken en degelijke tuinbanken staan hier uitgestald. Kom gerust eens langs of neem contact op voor meer informatie. 

trampoline showtuin

Advies en montage

Outdoor Toys Krimpen adviseert u graag bij uw aankoop of bij de indeling van uw speelterrein. Daarnaast kunnen wij alle hockeydoelen, voetbaldoelen en basketbalpalen voor u bezorgen en monteren. Ook aanpassingen aan het terrein kunnen we verzorgen. Bovenstaande kan eventueel in samenwerking met vrijwilligers om kosten te besparen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kunststof tuintafels

Onze kunststof tuintafels zijn vervaardigd van gerecycled plastic. De tafels zijn splintervrij en onderhoudsvrij: af en toe de bank met een sopje afnemen is voldoende. De tafels zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben gegarandeerd een lange levensloop. Keuze uit meerdere kleurstellingen.

Neem gerust contact met ons op voor antwoorden of advies. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.


Tuintafel london bruin Tuintafel london Vanaf €  516,00