Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Picknicktafels showtuin

We hebben een aantal stalen, houten en hardhouten picknicktafels uitgestald staan in onze showtuin. Zo kunt u de picknicktafels uitproberen en duidelijk de verschillen tussen de houten picknicktafels zien. Ook onze tuinbanken en degelijke tuinbanken staan hier uitgestald. Kom gerust eens langs of neem contact op voor meer informatie. 

trampoline showtuin

Leveren en monteren

Onze picknicktafels worden standaard gemonteerd geleverd. U kunt uw picknicktafel komen ophalen of we kunnen deze komen bezorgen. Als de picknicktafel in een openbare ruimte geplaatst wordt kunnen we deze voor u verankeren zodat deze niet gestolen kan worden. 

Metalen tuintafels

Het frame van de degelijke metalen tuintafels is vervaardigd van staal en RVS. De tafels zijn hufterproof en vandalismeproof en daardoor uitermate geschikt voor intensief gebruik. Door het weerbestendige karakter kunnen ze wisselvallige weersomstandigheden prima verdragen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op: wij helpen u vrijblijvend verder met onze kennis en ervaring tijdens uw keuzeproces. U bent ook van harte welkom om de tafels te bezichtigen en te testen in onze showtuin.


Tuintafel model Posar Tuintafel Posar €  1004,00
Stevige tuintafel Rila Tuintafel Rila €  870,00
Tuintafel Lena Tuintafel Lena €  955,00
Tuintafel Maro Tuintafel Maro €  1112,00
Picknickset Posar Picknicktafelset POS Vanaf €  712,00