Wat klanten zeggen:

Parasols

Een parasols bij uw picknicktafel? UwParkmeubilair verkoopt duurzame parasols van Solero.     parasol

Klik hier

 

Parkmeubilair showtuin

We hebben een aantal stalen, houten en hardhouten picknicktafels uitgestald staan in onze showtuin. Zo kunt u de picknicktafels uitproberen en duidelijk de verschillen tussen de houten picknicktafels zien. Ook onze tuinbanken en degelijke tuinbanken staan hier uitgestald. Kom gerust eens langs of neem contact op voor meer informatie. 


Showtuin

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Leveren en monteren

Onze picknicktafels en parasols kunnen worden geleverd en gemonteerd. U kunt uw picknicktafel of parasol komen ophalen en zelf monteren of we kunnen deze komen bezorgen (en monteren). Als het in een openbare ruimte geplaatst wordt kunnen we deze voor u verankeren zodat deze niet gestolen kan worden. Montage kan eventueel in samenwerking met vrijwilligers om kosten te besparen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Metalen tuintafels

Het frame van de degelijke metalen tuintafels is vervaardigd van staal en RVS. De tafels zijn hufterproof en vandalismeproof en daardoor uitermate geschikt voor intensief gebruik. Door het weerbestendige karakter kunnen ze wisselvallige weersomstandigheden prima verdragen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op: wij helpen u vrijblijvend verder met onze kennis en ervaring tijdens uw keuzeproces. U bent ook van harte welkom om de tafels te bezichtigen en te testen in onze showtuin.


Helemaal top en snel geleverd!

10

Jacob op 26 maart 2020

Prijs kwaliteit prima ... ยป Lees verder

Tuintafel Nika Vanaf €  1060,00
Tuintafel model Posar Tuintafel Posar Vanaf €  1100,00
Stevige tuintafel Rila Tuintafel Rila Vanaf €  935,00
Tuintafel Lena met banken Tuintafel Lena Vanaf €  1030,00
Tuintafel Maro Tuintafel Maro Vanaf €  1195,00
Picknickset Posar Combinatie Picknicktafelset POS Vanaf €  755,00