Wat klanten zeggen:

Parasols

Een parasols bij uw picknicktafel? UwParkmeubilair verkoopt duurzame parasols van Solero.     parasol

Klik hier

 

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Parkmeubilair showtuin

We hebben een aantal stalen, houten en hardhouten picknicktafels uitgestald staan in onze showtuin. Zo kunt u de picknicktafels uitproberen en duidelijk de verschillen tussen de houten picknicktafels zien. Ook onze tuinbanken en degelijke tuinbanken staan hier uitgestald. Kom gerust eens langs of neem contact op voor meer informatie. 


Showtuin

Leveren en monteren

Onze picknicktafels en parasols kunnen worden geleverd en gemonteerd. U kunt uw picknicktafel of parasol komen ophalen en zelf monteren of we kunnen deze komen bezorgen (en monteren). Als het in een openbare ruimte geplaatst wordt kunnen we deze voor u verankeren zodat deze niet gestolen kan worden. Montage kan eventueel in samenwerking met vrijwilligers om kosten te besparen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Metalen tuintafels

Het frame van de degelijke metalen tuintafels is vervaardigd van staal en RVS. De tafels zijn hufterproof en vandalismeproof en daardoor uitermate geschikt voor intensief gebruik. Door het weerbestendige karakter kunnen ze wisselvallige weersomstandigheden prima verdragen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op: wij helpen u vrijblijvend verder met onze kennis en ervaring tijdens uw keuzeproces. U bent ook van harte welkom om de tafels te bezichtigen en te testen in onze showtuin.


perfect, zeker aan te bevelen

10

Tevreden klant op 13 maart 2018

Ik heb bedrijf via internet gevonden. Afgelopen jaar tuintafel Lena gekocht. Elke afmeting is mogelijk. Goede kwaliteit, degelijk. Goede service, persoonlijk, prettig contact. Tafel werd netjes geleve... ยป Lees verder

Tuintafel model Posar Tuintafel Posar €  1004,00
Stevige tuintafel Rila Tuintafel Rila €  870,00
Tuintafel Lena Tuintafel Lena Vanaf €  955,00
Tuintafel Maro Tuintafel Maro €  1112,00
Picknickset Posar Picknicktafelset POS Vanaf €  712,00