Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Parasols

Een parasols bij uw picknicktafel? UwParkmeubilair verkoopt duurzame parasols van Solero.     parasol

Klik hier

 

» Terug naar overzicht

Tuintafel Nika

Prijzen vanaf €  1060,00

Stevige tuintafel met een stalen frame en FSC hardhouten tafelblad van 28 x 142 mm, geschaafd, geschuurd en voorzien van facetranden.. Het frame van deze tuintafel is gemaakt van rechthoekige buis van 100 x 20 x 2 mm. Om de levensduur van de tafel te garanderen wordt het frame verzinkt en gepoerderlakt in een kleur naar keuze. 

Het tafelblad bestaat uit hardhouten planken van 28 mm. De planken van het tafelblad zijn aan alle zijden geschaafd en geschuurd om een glad oppervlak te garanderen. 

Standaard Afmetingen tafel: 235 x 95 cm. De tafel is leverbaar in andere afmetingen, neem contact op voor meer informatie.

 

Omwille van de huidige prijsstijgingen zijn onderstaande prijzen richtprijzen. Deze prijzen zijn dus indicatief en niet bindend. Bij het opvragen van de offerte krijgt u een prijs afhankelijk van de grondstofprijzen van dat moment.

Prijzen Tuintafel Nika

Tuintafel €  1060,00

Tuintafels bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.