Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze parkmeubilair bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond het parkmeubilair kunnen we voor u verzorgen.  Meer weten? We maken graag een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Parasols

Een parasols bij uw picknicktafel? UwParkmeubilair verkoopt duurzame parasols van Solero.     parasol

Klik hier

 

» Terug naar overzicht

Zeskant picknicktafel 225 cm

Prijs: €  449,00

Zeskantige picknicktafel 225 cm
  • Zeskantige picknicktafel 225 cm

    Zeskantige picknickt

  • Zeskant picknicktafel 225 cm

    Zeskant picknicktafe

Degelijke houten picknicktafel in de vorm van een zeskant. De tafel is vervaardigd van 45 mm dikke houten planken en is hiermee praktisch onverwoestbaar. Het hout is afkomstig uit Noord-Europa en is onder druk geïmpregneerd om een lange levensduur van de picknicktafel te garanderen. Om scherpe randen aan de tafel te voorkomen zijn de uiteinden van de planken afgerond en geschuurd. 

Deze degelijke picknicktafel wordt standaard gemonteerd geleverd. Schroom niet om langs te komen in onze showroom en onze picknicktafels te bekijken onder het genot van een kopje koffie en deskundig advies.

 

Afmetingen zeskant picknicktafel
Lengte: 228 cm
Breedte: 200 cm
Hoogte tafelblad: 76 cm
Hoogte zittingen: 46 cm

 

 

Picknicktafels bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.