T: 0180 512115 | E: info@uwparkmeubilair.nl | Zellingstraat 6 Krimpen a/d IJssel X

EIGEN MONTAGESERVICE

Een aanspreekpunt voor gehele project

ALTIJD DESKUNDIG ADVIES

Bel ons op 0180 512115

Duurzame picknicktafels

Groot assortiment houten en composieten tafels. Bezoek onze showroom!

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hekwerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

» Terug naar overzicht

Picknicktafels 35 mm dik hout

Prijs: €  249,00

Degelijke luxe picknicktafel, gemaakt van 35 mm dik hout. Het gebruikte hout is afkomstig uit Noord-Europa en is FSC gecertificeerd. Om een lange levensduur van de picknicktafels te garanderen wordt het hout onder druk geïmpregneerd. 

De uiteinden van de tafels worden afgerond en geschuurd om scherpe randen aan te picknicktafel te voorkomen. Dit maakt de tafel zeer gebruiks- en kindvriendelijk. 

Standaard wordt deze tafel gemonteerd geleverd. Kom gezellig even langs in onze showroom om een kopje koffie en deskundig advies te krijgen.

 

Afmetingen picknicktafel
Hoogte zittingen: 46 cm
Hoogte tafelblad: 76 cm 
Lengte: 180 cm
Breedte: 160 cm 

  

Picknicktafels bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.