Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze parkmeubilair bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond het parkmeubilair kunnen we voor u verzorgen.  Meer weten? We maken graag een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Parasols

Een parasols bij uw picknicktafel? UwParkmeubilair verkoopt duurzame parasols van Solero.     parasol

Klik hier

 

» Terug naar overzicht

PT16

Prijzen vanaf €  2745,00

De PT16/PT16R is een duurzame picknicktafel met metalen frame van 80 x 80 x 3 mm, dat gemetalliseerd en gepoederlakt wordt in iedere gewenste ralkleur.
De tafel heeft FSC hardhouten zittingen en tafelblad, dikte 28 mm, vierzijdig geschaafd, geschuurd en voorzien van facetranden.
Aan de tafel is plaats voor 16 personen. 


Afmetingen van tafelblad: 217 x 217 cm
Afmetingen van de ganse tafel: 300 x 300 cm
Hoogte van de tafel: 75 cm
Hoogte van de zitting: 45 cm

 

 

De tafel is standaard verankerbaar.

 

Maatwerk

Het is mogelijk om deze tafel naar wens te laten maken.  Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om de tafel in andere afmetingen te laten maken of om de picknicktafel geschikt te maken voor rolstoelgebruikers.  Ook kunnen we de hardhouten planken vervangen door gerecycled kunststof planken.  Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

Omwille van de huidige prijsstijgingen zijn onderstaande prijzen richtprijzen. Deze prijzen zijn dus indicatief en niet bindend. Bij het opvragen van de offerte krijgt u een prijs afhankelijk van de grondstofprijzen van dat moment.

Prijzen PT16

Zonder rugleuning (PT16) €  2745,00
Met rugleuning (PT16R) €  3100,00

Picknicktafels bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.