T: 0180 512115 | E: info@uwparkmeubilair.nl | Zellingstraat 6 Krimpen a/d IJssel X

EIGEN MONTAGESERVICE

Een aanspreekpunt voor gehele project

ALTIJD DESKUNDIG ADVIES

Bel ons op 0180 512115

Duurzame picknicktafels

Groot assortiment houten en composieten tafels. Bezoek onze showroom!

Wat klanten zeggen:

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Aanpassingen terrein

Naast het adviseren en verkopen kunnen we al onze toestellen bezorgen en plaatsen. Ook aanpassingen aan het terrein rond de toestellen kunnen we voor u verzorgen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een valdempende ondergrond, het plaatsen van hekwerken of het verwijderen van oude toestellen, struiken of bomen. Meer weten? We maken graag een afspraak  om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Kleuren picknicktafels

De meeste kunststof picknicktafels zijn leverbaar in meerdere kleurstellingen. Zie de pagina kleuren picknicktafels voor een overzicht van de mogelijke kleurstellingen.

» Kleuren picknicktafels

» Terug naar overzicht

Picknicktafel Matrix

Prijzen vanaf €  1469,00

Degelijke design picknicktafel van gerecycled kunststof. Deze tafel is hufterproof en gaat vele jaren mee. De tafel is onverwoestbaar door de zware uitvoering en omdat de tafel volledig onderhoudsvrij is. Daarnaast heeft de tafel een mooi design en verkleurt de picknicktafel niet.

Door de optionele verankeringsset is het mogelijk de picknicktafel te verankeren tegen diefstal. Natuurlijk willen wij bij het monteren de tafel ook direct voor u verankeren.

Kortom: een duurzame design picknicktafel met een zware uitvoering die vele jaren mee gaat.

Deze kunsstof picknicktafel is leverbaar in verschillende kleurstellingen. Kom gezellig een keer langs in de showroom, wij geven u graag advies.

 

Afmetingen picknicktafel Matrix
Breedte: 180 cm
Hoogte: 74 cm
Lengte: 194 cm

Download productgegevens Matrix

Prijzen Picknicktafel Matrix

Zwart, grijs of bruin €  1469,00
Mogelijke opties
Beige €  1535,00

Picknicktafels bezorgen en monteren

We kunnen al onze producten bezorgen en monteren. U bent er bij Outdoor Toys Krimpen zeker van dat degene die uw aankoop komt bezorgen volledig bekend is met het product en u er alles over uit kan leggen.