Wat klanten zeggen:

Parasols

Een parasols bij uw picknicktafel? UwParkmeubilair verkoopt duurzame parasols van Solero.     parasol

Klik hier

 

Neem contact op!

Heeft u een vraag of kunnen we u adviseren bij uw keuze? 
» Bel of Mail ons nu!

Leveren en monteren

Onze picknicktafels en parasols kunnen worden geleverd en gemonteerd. U kunt uw picknicktafel of parasol komen ophalen en zelf monteren of we kunnen deze komen bezorgen (en monteren). Als het in een openbare ruimte geplaatst wordt kunnen we deze voor u verankeren zodat deze niet gestolen kan worden. Montage kan eventueel in samenwerking met vrijwilligers om kosten te besparen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Huisvesting

Of u nu als Woningbouwvereniging of Vereniging van Eigenaren (VVE) op zoek bent naar passende picknicktafels voor in uw appartementencomplex of naar een duurzame zitbank voor in een studentenhuisvesting, UwParkmeubilair biedt de juiste tafel of bank aan. Met ons grote assortiment picknicktafels en zitbanken, gecombineerd met onze persoonlijke aandacht en advies, helpen we u gegarandeerd aan de passende bank of tafel.


Door het weerbestendige karakter van onze tafels en banken zijn ze niet alleen binnen te plaatsen, maar ook buiten prima op hun plek. De picknicktafels en zitbanken zijn hufterproof, vandalismeproof en verankerbaar, waardoor ze ideaal zijn voor de niet al te voorzichtige gebruiker en tegen een stootje kunnen. De tafels en banken zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en hebben gegarandeerd een lange levensduur. Zo heeft u nog jaren plezier van uw aankoop!

Top kwaliteit, prima service!

10

Michel op 13 juli 2021

Tafel Lena op maat laten maken, zonder deze vooraf echt gezien te hebben. De kwaliteit van de materialen en afwerking ware nog beter/mooier dan we verwachten. Echt een prachtige tafel waar we héél l... » Lees verder

Picknicktafel klassiek Kunststof picknicktafel klassiek Vanaf €  549,00
Picknicktafel zeshoek Kunststof picknicktafel zeshoek Vanaf €  2045,00
Kunstof picknicktafel design matrix Kunststof design picknicktafel Vanaf €  1962,00
Picknicktafel kunstof lyon Gerecycled kunststof picknicktafel Vanaf €  1371,00
Kunststof picknicktafel Oslo Duurzame kunststof picknicktafel Vanaf €  1021,00
Picknicktafel metaal grijs Metalen picknicktafel vierkant Vanaf €  1450,00
Metalen picknicktafel 12 persoons met rugleuningen Metalen picknicktafel 12 persoons Vanaf €  2390,00