T: 0180 512115 | E: info@uwparkmeubilair.nl | Zellingstraat 6 Krimpen a/d IJssel X

EIGEN MONTAGESERVICE

Een aanspreekpunt voor gehele project

ALTIJD DESKUNDIG ADVIES

Bel ons op 0180 512115

Duurzame picknicktafels

Groot assortiment houten en composieten tafels. Bezoek onze showroom!

Wat klanten zeggen:

Bezorgen en monteren

Picknicktafels st. jozefscollege
Picknicktafels st. jozefscollege
  • Picknicktafels st. jozefscollege

    Picknicktafels st. j

  • Picknicktafel monteren

    Picknicktafel monter

  • Picknicktafel boombank

    Picknicktafel boomba

UwParkmeubilair.nl heeft een ervaren montageteam voor het bezorgen, monteren en plaatsen van uw picknicktafel of parkbank. Ons team adviseert u graag bij het plaatsen van de parkmeubels. Denk hierbij aan advies bij de locatie van de te plaatsen tafel of advies bij het onderhouden van uw aankoop. Van advies tot plaatsen, onderhoud en keuren, we nemen u graag alle zorgen uit handen.

 

Monteren Picknicktafels

Het grootste gedeelte van ons assortiment picknicktafels en parkbanken wordt standaard gemonteerd geleverd om de kwaliteit en levensduur van het meubel te garanderen. Als een tafel in delen geleverd monteren we deze graag voor u.

 

Advies inrichting

Twijfel over hoe u uw terrein het beste in kunt richten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek. We komen graag langs om op locatie uw wensen door te spreken en u te adviseren op het gebied van de te kiezen meubels, de indeling van het terrein en eventuele aanpassingen aan de bestrating of beplanting.

 

Aanpassingen terrein

Ook voor aanpassingen aan het terrein staan we u graag bij. Denk hierbij aan het aanpassen en vernieuwen van de bestrating, het plaatsen van hekwerken en het beplanten van uw terrein.