Wat klanten zeggen:

Reviews

In de afgelopen jaren hebben we veel gezinnen, bedrijven en instanties gelukkig gemaakt met een nieuw speeltoestel, trampoline of picknicktafel. Bij Outdoor Toys Krimpen staat klanttevredenheid altijd op de eerste plek, er bestaat geen betere reclame dan een enthousiaste klant. 

Daarom laten we onze klanten graag aan het woord:

Beoordeling:

10

Top kwaliteit, prima service!

Door: Michel, Malden op 13 juli 2021

Tafel Lena op maat laten maken, zonder deze vooraf echt gezien te hebben. De kwaliteit van de materialen en afwerking ware nog beter/mooier dan we verwachten. Echt een prachtige tafel waar we héél lang plezier aan gaan beleven.

Beoordeling:

8

Levering van meubilair voor ons nieuwe terras naar wens!

Door: Léon van der Pas, Leusden op 30 juni 2021

Bedankt voor het leveren van de picknickbanken, hoekbank en parasols voor ons nieuwe terras. De levering en het contact was naar wens!

Beoordeling:

10

Prachtige Celena Tuinbank en goede service.

Door: Wilko Iedema, Amstelveen op 18 mei 2021

Bijzonder fraaie tuinbank, hoog kwalitatief. Het contact met Kees prettig en duidelijk. Omdat wij weg waren heeft hij de bank op onze aanwijzingen zelf geplaatst. Een foto van de bank in de setting van onze tuin liet zien dat dit de juiste keuze was. Als we weer iets nodig hebben weten we jou te vinden.

Beoordeling:

10

Prachtige robuuste duurzame picknicktafel voor levenslang genieten!

Door: Ciska , Den Dolder op 29 april 2021

De picknicktafel is stevig, uitstekend afgewerkt, strak vormgegeven en ook nog eens praktisch om op aan te schuiven. Hier gaan wij jarenlang van genieten met velen! Goede prijs en het is het dubbel en dwars waard.

Beoordeling:

9

We zijn goed geholpen en hebben nu een prachtige picknickbank en een heerlijke trampo in de tuin!

Door: Lydia, Ridderkerk op 29 april 2021

Kees heeft de trampoline voor ons ingegraven en de grond afgevoerd. Binnen een dag was alles klaar en de tuin weer netjes. Hij heeft veel ervaring en dat is te zien in zijn werk! Ook zijn we erg blij met de picknickbank, prachtig hout en zeer robuust!

Beoordeling:

9

Mooi product, volgens planning geleverd

Door: Peter, Houten op 9 januari 2021

Erg tevreden met onze Lena buitentafel. Erg mooi gemaakt! Levering volgens afspraak en makkelijk afrekenen met mobiele pin.

Beoordeling:

9

Mooie producten en goede service

Door: Suzanne, Leusden op 22 april 2020

Mooie en leuke producten voor een nette prijs. Zeer tevreden over de communicatie en de levering.

Beoordeling:

10

Prettige samenwerking

Door: Annett, Rotterdam op 31 maart 2020

Van het opstellen van de offerte tot de uitvoering op de locatie een hele prettige samenwerking gehad met Kees. Hij is altijd bereikbaar en steeds meedenkende in oplossing tot een mooi resultaat. Ook bedankt voor je geduld Kees!

Beoordeling:

10

Helemaal top en snel geleverd!

Door: Jacob, Waddinxveen op 26 maart 2020

Prijs kwaliteit prima

Beoordeling:

8

Goede kwaliteit, leuke meubels en alles maatwerk

Door: Annette, Amersfoort op 26 maart 2020

Ik heb meerdere keren buitenmeubels gekocht. Telkens worden de banken op de vooraf afgesproken momenten geleverd en gemonteerd. Het ziet er altijd goed uit. De communicatie verloopt ook prettig.

Beoordeling:

8

Pragtig spul!

Door: Dorpsraad, Arcen op 31 augustus 2019

Zeer hulpvaardig bedrijf. Uitzoeken en bespreken wat de beste keuze zou zijn aan meubilair was helemaal prima. Enige minpuntje was het pushen van de leverdatum. Ik kon niet op de voorgestelde datum en moest iemand anders regelen want het moest toch per sé deze datum worden. Dit was geen overleg. Plaatsing was ook weer helemaal prima en de spillen zijn echt prachtig en duurzaam. Beslist een aanrader!

Beoordeling:

9

Super

Door: Robin, Rozenburg op 9 augustus 2019

Gebeld en na een kort gesprek kenbaar gemaakt wat ik zocht . Zonder enige aanbetaling gingen deze mannen aan het werk en paar weken later een telefoontje dat alles gereed stond en het wouden komen plaatsen . Kan niet anders zeggen dat een leuk vertrouwd top bedrijf !

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Basisschool Mater Dei Driehoek, Brasschaat op 25 maart 2019

Snelle levering, prachtig afgewerkte banken, goede service

Beoordeling:

8

goede service, goed behandeld

Door: Toermalijn, Rotterdam op 24 maart 2019

Bereikbaarheid en afspraken nakomen

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: anoniem, op 21 maart 2019

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Eveline, Rotterdam op 21 maart 2019

Super meegedacht met de locatie, het begon al met het maken van een tekening/plattegrond. Na wat aanpassingen akkoord gegeven en vervolgens is er precies geleverd conform afspraak, zonder verder gezeur of iets.

Beoordeling:

8

goede service, goed behandeld

Door: Eveline, op 20 maart 2019

Product is goed en is goed en vakkundig geïnstalleerd in onze tuin.

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Judith de Haan Basisschool de Driestroom, Den Bosch op 20 maart 2019

Persoonlijk contact, er wordt met je mee gedacht, goede afspraken, duidelijke offerte, vakkundige plaatsing en nette afwerking!

Beoordeling:

8

goede service, goed behandeld

Door: Joep, Waalwijk op 2 november 2018

Telefonisch goed bereikbaar.

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: Naomi, Utrecht op 10 september 2018

Persoonlijke en goede service. Denken goed mee in mogelijk passende opties

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: Dhr. GW, Rotterdam op 10 september 2018

Snelle en professionele hulp

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Michèle, Eindhoven op 9 september 2018

Professioneel en goed advies en gewoon goed geregeld

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Eva, Ridderkerk op 8 september 2018

Goede adviezen, snel geleverd en netjes geplaatst.

Beoordeling:

8

goede service, goed behandeld

Door: Marieke, ROTTERDAM op 7 september 2018

Leveren snel, beantwoorden je vragen snel & effectief. Fijne partij om mee samen te werken.

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Henk, Rotterdam op 4 september 2018

Hoge kwaliteit. Goede producten. Zeer servicegericht. Nette afhandeling en after-service.

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: Total Productivity, Broek op Langedijk op 4 september 2018

Afspraak is afspraak Duidelijke afspraken Vriendelijk, klantgericht Goede kwaliteit Niets op aan te merken

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: Dichterbij, Gennep op 4 september 2018

Goede en duidelijke afspraken die na gekomen worden

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Werner Schuster, Renesse op 4 september 2018

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Margriet, Rotterdam op 4 september 2018

Snelle en vriendelijke service. Denkt goed mee.

Beoordeling:

7

voldoende, een redelijke ervaring

Door: Van der valk, Ridderkerk op 4 september 2018

Prima service

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: S. De w., Maasland op 4 september 2018

Snelle levering, kundig advies, goede service!

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: Eric, Amersfoort op 8 april 2018

Mooie kwaliteit picknicktafels voor een goede prijs, andere uitvoering dan de standaard maat was geen enkel probleem.

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: Niels, Barendrecht op 27 maart 2018

Goed geholpen in de winkel. Goede installatie in de tuin en mooie spullen.

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Julie Hendriks, Den Haag op 23 maart 2018

Zeer goede en vriendelijke service! Ben erg tevreden.

Beoordeling:

7

voldoende, een redelijke ervaring

Door: Francis (de Wilge), Hilversum op 22 maart 2018

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: anoniem, Gouda op 16 maart 2018

Ter zake kundig en bereid snel te schakelen.

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Tevreden klant, Uden op 13 maart 2018

Ik heb bedrijf via internet gevonden. Afgelopen jaar tuintafel Lena gekocht. Elke afmeting is mogelijk. Goede kwaliteit, degelijk. Goede service, persoonlijk, prettig contact. Tafel werd netjes geleverd en op plek gezet. Zeer tevreden.

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Frans, Rotterdam op 12 maart 2018

Goed geholpen met het kiezen, vervolgens komt het product overeen met hetgeen besproken en tenslotte is de plaatsing ook conform verwachting.Echt een unicum: alles klopt. Daarom: een aanrader!

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: Mark, Blaricum op 12 maart 2018

Service, kennis en vriendelijkheid

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: anoniem, Nieuwerkerk aan den IJssel op 12 maart 2018

Goed advies, snelle levering, goede service!

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: J. Docter , woonvoorziening verstandelijk gehandicapten, Harderwijk op 26 april 2017

Goed overleg, meedenkend en flexibel. Erg blij met het resultaat. Prijs/ kwaliteit verhouding heel goed.

Beoordeling:

10

perfect, zeker aan te bevelen

Door: Monique, Wassenaar op 24 april 2017

- Zeer goede service van eigenaar Kees en zijn medewerkers - Ze denken met je mee - Ze lossen problemen op en doen niet moeilijk hierover

Beoordeling:

9

goede service, goed behandeld

Door: monique, duiven op 20 april 2017

goede communicatie, komen gemaakte afspraken correct na